Prodaja Bar/Restoran/Noćni klub, Marathia, Zakynthos, Grcka, Limni Keri

Prodaja - Cod. 24600

  • Tipologija: Bar/Restoran/Noćni klub
  • Područje: 5000 m²
  • N° soba: 16
  • Kat: 1-2
  • Nekretnine uvjetima: Excellent

RESTORAN SA ADJACENTNOM KAMENOM KUĆOM.
Mjesto: LIMNI KERI, U MORSKOM PARKU ZAKYNTHOS.
Luksuzne završne obrade - Divan pogled na zaljev kornjače.

MOGUĆNOST PRIJAVLJIVANJA GRADNJE U:
-VILLA NA 2 KATA SA BAZENOM
-2 APARTMANI S ODJELOM PRIHODA
- HOTEL 800 M2

STRUKTURA
Zgrada, čiji su radovi započeti 1994. godine, a dovršeni 2003. godine izgradnjom parkirališta i kuće ispod, sagrađena je na nepokrivenoj površini od 4.300 četvornih metara, od čega je polovica bila zasađena desetinama i desetinama biljke, voćke raznih vrsta i preko 30 stabala maslina (od kojih su dvije starije od stotinu godina). Iza državne ceste ispod nalazi se nepokriveno imanje veličine 500 četvornih metara omeđenog maslinama. Postoje priključci za dalekovod (trofazni (380 volti), telefon i vodovod (komunalni vodovod), a postoji i 1,6-litreni spremnik za plin za UNP (tekući propan).

Glavni ulaz kratak je dio privatne ceste koja povezuje općinsku cestu s parkiralištem. Postoji drugi gornji sekundarni ulaz: "servisni" ulaz za sve efekte koji omogućava lako obavljanje svih pretovara, utovara i istovara itd.

Parkiralište je dizajnirano na dvije razine i oblikovano je u "prstenu" kako bi se omogućili lagani mane ulaska i izlaska. Kapacitet je oko 35 autosjedalica. Postoji garaža za pergolu. Stubište vodi do kuće odmah, a potom na terasu restorana s koje se pruža prekrasan pogled na čitav zaljev kornjače ispod.

RESTORAN
Restoran La Bruschetta trenutno ima oko 150 mjesta, raspoređenih uglavnom između glavne terase i dvije manje terase, od kojih je jedna na višem nivou. Iz bilo koje točke imate prekrasan pogled na zaljev i okolna brda.
Dio glavne terase prekriven je pergolom, dijelom s prozorima, što omogućuje provođenje aktivnosti i u najhladnijim mjesecima. U ovom slučaju kapacitet je oko 50 mjesta.

Terase su dizajnirane za smještaj događaja kao što su vjenčanja, rođendani, poslovne večere itd. oboje stvoriti prostor za blagovanje s određenom privatnošću kroz igru stupaca sjenica koji dijele stolove. Dva WC-a podijeljena su na muškarce / žene s odvojenim svlačionicama.
Kuhinja restorana (cca. 55 m²) opremljena je, udobna i učinkovita. U kuhinji se nalazi hladna soba i kupaonica s tušem za osoblje. Straga je natkrivena terasa površine oko 30 četvornih metara. koristi se za rukovanje, opuštanje za osoblje itd. Vani, u susjedstvu, postoje još dvije prostorije (jedna od 15 četvornih metara koja se koristi kao spremište, druga od 13 četvornih metara s kupaonicom s tušem i wc-om koji se koristi kao garderoba za osoblje).
Restoran je povezan s gradskim akvaduktom i ima cisternu (od armiranog betona) kapaciteta 15 m3, ugrađenu ispod kuhinjskog poda.

Za izgradnju građevine korišteni su materijali poput lokalnog kamena, kovanog željeza, čempresovih greda, itd., A sve poduprto čvrstom anti-seizmičkom armiranobetonskom konstrukcijom.
Za stupove i razne vanjske zidove korišteno je preko 18 000 izloženih opeka, ručno izrađenih u umjetničkoj peći na otoku. Za popločavanje terasa (cca 200 kvadratnih metara) koristile su se pločice "Antique rose" tvrtke "Cotto Veneto" iz Trevisa.

STANOVANJE
Kuća je dizajnirana i izgrađena u tradicionalnom stilu otoka.
Površina je preko 120 četvornih metara. podijeljeno na: ulaz, veranda 35 m2. s pogledom na more, dnevna soba sa kutnim kaminom i otvorenom kuhinjom na gornjoj razini, mali ormar ispod stepenica, hodnik sa zidnim ormarom od 10 m², kupaonica s tušem, spavaća soba od 12 m² sa ugradbenim ormarom i malom terasom, još jedna spavaća soba od 25 m2 s 12 m2 verande, još jedna kupaonica s tušem, garderoba od 15 m2 ugradbeni ormar, još 10 ormara.
Zimi je toplo jer je izgrađen u potpunosti s otvorenim kamenim zidovima izvana i unutar širine od 50 cm. dok su stropovi u drvu s čempresovim gredama. Krovovi su prozračeni i izolirani posebnim toplinskim materijalima.
Prosječna unutarnja visina je m. Oko 3.00. Za sustav grijanja postoji hidraulički i električni raspored (stvorena je soba ispod verande za moguću ugradnju kotla). U svakoj sobi postoji klima uređaj s toplinskom pumpom.
Kuća je također povezana s općinskim akvaduktom i ima spremnik (armirani beton) kapaciteta 12 m3, smješten ispod verande.

GRAĐEVINA, RESTORAN I KUĆA SU REALIZIRALI PREMA ZAKONODAVNIM PRAVILIMA. SVE GRAĐEVINE U GRAĐANJU SU IZVRŠENE.


OGLAŠAVANJE '

Nakon mnogih i pažljivih Ninovih istraživanja, posljednjih godina odlučio je učiniti poznati bruschetta i objavljivati ih putem sljedećih komunikacijskih sredstava:
lokalna televizija, lokalni i regionalni radio, lokalni i nacionalni časopisi, internet.

RAZMATRANJA

Bruschetta klijentela uvijek je bila odabrana i kvalitetna.
S obzirom na svoj položaj, potencijal je izvrstan u pogledu ulaganja i prometa (uvijek se povećava, osim u godini opće krize u kojoj je zabilježen pad od samo 8%), uzimajući u obzir i mogućnost držati strukturu otvorenom tijekom cijele godine, s obzirom na hitni zahtjev redovnih kupaca.
Osim toga, Olimpijske igre u Ateni 2004. donijele su porast turizma i ulaganja ne samo na nacionalnoj razini: sama grčka vlada mnogo se fokusirala na Zante, ulažući u izgradnju nove međunarodne zračne luke, nove luke, nove luke bolnicom, s jačanjem novih sredstava komunikacije do i s otoka (Zante je već nekoliko godina povezan sa svim europskim zemljama, kao i s Izraelom, Bohemijom, Finskom, Švedskom, itd. redovitim i čarter letom).

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


Oglasa po privatni
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB