Prodaja Poljoprivredno zemljište, Posidi, Halkidiki, Grcka, Posidi, Chalkidiki, Greece

Prodaja - Cod. 31306

  • Tipologija: Poljoprivredno zemljište
  • Područje: 6400 m²
  • N° soba: 0
  • Kat: 0

GRČKA, CHALKIDIKI, POSIDI: Na vrhu brežuljka i 750 metara od plaže, nalazi se poljoprivredno zemljište od 6.400 četvornih metara s maslinicima s veličanstvenim pogledom, smješteno na donjem dijelu prve poluotoka na poluotoku Halkidiki u općini Kasandra i blizu obalnog mjesta Possidi. Zemljište je udaljeno 1 sat vožnje od zračne luke Solun (SKG).

Maslinovo polje ima prekrasan panoramski pogled od 180 stupnjeva (pogledaj video) od sjevera prema istoku (prema jugu okrenut prema sredini) koji pruža zadivljujući pogled na rt poluotoka, more i planinu Olimp u daljini na more. Nalazi se na vrhu visine ~ 80 metara visine koja daje nadimak mjestu 'Pyrgos', što znači 'toranj' jer ima jedan od najboljih pogleda na cijelom poluotoku. Polje u ovom trenutku ima zdrave masline, od kojih su neke stare više od jednog stoljeća i trenutno se aktivno sakupljaju za ekstra djevičansko maslinovo ulje sorte Halkidiki. Ovo polje se prodaje kao što možete vidjeti na slikama.

Polje ima 5-6 metara izravnog pristupa maloj cesti općine, a budući da je lokacija rijetko naseljena, nema prometa na cesti. Nalazi se na mirnoj i tihoj prirodnoj lokaciji. Susjedna imanja sa zapadne strane nisu zauzeta, a sa sjeverne i istočne strane je nekoliko povremenih mezoneta i vila. Ovo polje je idealno za izgradnju vile, hotela ili odmarališta, restorana itd. Sve potrebne dozvole i papiri su već dostupni za upit i pripremu.

U blizini polja nalaze se dvije glavne plaže. Plaža Possidi udaljena je 10 minuta hoda (vidi sliku) ~ 750 metara i plaža Aegeopelagitika (ravna linija do mora)

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


Oglasa po privatni
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB